Om oss

En kompetent juristfirma i Göteborg

Vi är en juristfirma i Göteborg som drivs av erfarma jurister. Vi erbjuder juridisk rådgivning inom bland annat affärsrätt. Vi granskar och upprättar avtal och biträder företag och privatpersoner vid avtalsförhandlingar och vid svensk domstol. Fordringsrätt och entreprenadjuridik är några av våra specialområden. Här kan du läsa mer om våra olika juridiska områden.

Vi har vårt kontor mitt i västkustens pärla Göteborg men tar emot uppdrag från företag och privatpersoner över hela landet. Våra klienters trygghet är alltid i fokus för oss. Du får alltid fullständig information om det juridiska förloppet och vi missar aldrig några detaljer. Anlitar du oss som din juridiska partner kan du känna dig trygg, du kommer garanterat att få det stöd och den insikt du behöver i din situation.

Lyhörd rådgivning inom affärsrätt

Vi står vid din sida som rådgivare och genom juridiska processer, både i och utanför domstol. Vi har lång erfarenhet av rättsfall och vet vad som behövs för att ge ett fullödigt juridiskt stöd.

Vad krävs av en riktigt bra affärsjurist? Juridiska kunskaper förstås och lång erfarenhet av de olika områden som finns inom området. Lyhördhet, förmåga till inlevelse och lojalitet är andra mycket centrala egenskaper i vårt yrke. Det handlar om att förstå klienten på djupet för att kunna sätta sig in i dennes unika situation – allt för att kunna hjälpa till på bästa sätt. Vi sätter alltid mänskliga egenskaper mycket högt!

Vi hjälper både företag och privatpersoner

Våra klienter återfinns i hela Sverige från norr till söder. Bland våra klienter finns företag, privatpersoner och organisationer. För oss är ingen fråga för liten eller för stor, vi gör ingen skillnad mellan våra klienter, alla skall känna sig välkomna!

Kvalitativ, lyhörd och effektiv juridisk rådgivning är våra ledord. Vi erbjuder våra klienter kostnadseffektiva tjänster och lösningar. Första kontakten med rådgivning är alltid kostnadsfri. Du kan alltså lugn och ro kan presentera din fråga/problem för oss innan du bestämmer om du vill fortsätta att anlita oss.

Ett självklart val inom juridik

Prioriterar du kostnadseffektivitet, kompetent och ansvarsfullt juridiskt stöd och är resultatinriktad. Då är vi det självklara valet för dig.

Vår ambition är att du som kund skall känna dig väl omhändertagen och trygg. Därför självklart har vi ansvarsförsäkring. Kontakta oss redan idag för kompetent hjälp inom juridik.

fodringrätt göteborg vy över hamnen

Kompetent och lyhört juridiskt stöd.